VÁSÁRLÁS, MEGRENDELÉS

A könyv ára: 3.550 Forint / darab.

Megrendelésedet leadhatod az alábbi űrlap segítségével:

Válassz fizetési és szállítási módot(Kötelező)

Térti küldemény előre utalással:

Kluka Henriett Unicredit Bank:
10918001-00000067-88370025

A szállítás ebben az esetben 990 forint/csomag. (1 db könyv feladása lehetséges térti küldeményként) Kérjük, a megjegyzés rovatban minden esetben tüntesd fel a megrendelő nevét. Kérjük, ügyelj rá, hogy a szállítási díjjal megemelt vételárat utald el, azaz 4540 forintot.  A csomagot akkor adjuk fel, amikor a vásárlás végösszege beérkezik a bankszámlánkra. A csomag szállítási határideje a feladástól számítva 2-4 munkanap.

MPL csomag banki átutalással:

Kluka Henriett Unicredit Bank:
10918001-00000067-88370025

A szállítás díja banki átutalás, MPL csomag esetén 1600 forint/csomag. (1-5 db könyvig) Kérjük, a megjegyzés rovatban minden esetben tüntesd fel a megrendelő nevét. Kérjük, ügyelj rá, hogy a szállítási díjjal megemelt vételárat utald el. (Egy könyv esetében 5150 forint, két könyv esetében 8700 forint) A csomagot akkor adjuk fel, amikor a vásárlás végösszege beérkezik a bankszámlánkra. A csomagok szállítási határideje a feladástól számítva 2-4 munkanap.

MPL csomag utánvétes fizetéssel:

készpénzben a futárnak

A szállítás díja utánvétes fizetés esetén 1900 forint/csomag. (1-5 db könyvig) A csomagok szállítási határideje utánvétes vásárláskor a megrendelés visszaigazolásától számított 2-4 munkanap.

A fizetéssel és a szállítással kapcsolatos további részletes információkat az alábbi ÁSZF, valamint a rendelés visszaigazoló e-mail tartalmazza.

ÁSZF megtekintése

5 darab feletti rendelés esetén kérd egyedi ajánlatunkat.

Iskolák, pedagógusok, művészeti és fejlesztő csoportok, klubok a könyvet jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg.
Rendelés és további információ: info@klukahenriett.com

Adatvédelmi tájékoztató

Kluka Henriett (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a vásárlók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatfeldolgozók:

Magyar Posta Logisztika – Magyar Posta 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.

KBOSS.hu Kft. (szamlazz.hu), 1031 Budapest, Záhony utca 7/C.

Webdesign: arteriawebcms@gmail.com

Arteriahosting: peter@holtzl.hu

A KÖNYVET AZ ALÁBBI KÖNYVESBOLTOKBAN IS MEGVÁSÁROLHATOD: