VÁSÁRLÁS, MEGRENDELÉS

A könyv ára: 3.350 Forint / darab.

Megrendelésedet leadhatod az alábbi űrlap segítségével:

Banki átutalás:

Kluka Henriett Unicredit Bank:
10918001-00000067-88370025

A szállítás díja banki átutalás esetén 790 forint/csomag. (5 db könyvig) Kérjük, a megjegyzés rovatban minden esetben tüntesd fel a megrendelő nevét. Kérjük, ügyelj rá, hogy a szállítási díjjal megemelt vételárat utald el. (Egy könyv esetében 4140 forint, két könyv esetében 7490 forint) A csomagot akkor adjuk fel, amikor a vásárlás végösszege beérkezik a bankszámlánkra. A csomagok szállítási határideje a feladástól számítva 2-4 munkanap.

Utánvétes fizetés:

készpénzben a futárnak

A szállítás díja utánvétes fizetés esetén 1090 forint/csomag. (5 db könyvig) A termékek kiszállítását az MPL (Magyar Posta Logisztika végzi). A csomagok szállítási határideje utánvétes vásárláskor a megrendelés visszaigazolásától számított 2-4 munkanap.

A fizetéssel és a szállítással kapcsolatos további részletes információkat az alábbi ÁSZF, valamint a rendelés visszaigazoló e-mail tartalmazza.

ÁSZF megtekintése

5 darab feletti rendelés esetén kérd egyedi ajánlatunkat.

Iskolák, pedagógusok, művészeti és fejlesztő csoportok, klubok a könyvet jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg.
Rendelés és további információ: info@klukahenriett.com

Adatvédelmi tájékoztató

Kluka Henriett (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a vásárlók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatfeldolgozók:

Magyar Posta Logisztika – Magyar Posta 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.

KBOSS.hu Kft. (szamlazz.hu), 1031 Budapest, Záhony utca 7/C.

Webdesign: arteriawebcms@gmail.com

Arteriahosting: peter@holtzl.hu

A KÖNYVET AZ ALÁBBI KÖNYVESBOLTOKBAN IS MEGVÁSÁROLHATOD: